Tilaa Riesa-Pelle viihdyttämään!Riesa-Pellen voi tilata keikoille ympäri Suomea korona-ajan kokoontumisrajoitukset huomioiden. Riesa-Pellen kaikki tarjolla olevat esitykset onnistuvat mainiosti myös ulkona! Shown lisäksi ohjelmaan voidaan liittää ilmapallohahmojen taittelua, sekä kasvomaalausta ja lasten tatuointeja.
Riesalta voi vuokrata myös pomppulinnan, ( 3 x 3,8 metriä ) joka on lastenjuhlien kestosuosikki. Pomppulinnan vuokra alkaen 40 € / vrk.

_________________________________________________________________________

"Riesa-Pellen Kevätkarkelot - video:
Ihkauusi taikatemppu- ja klovneriapainotteinen video kestää n. 15 min.
Videolla luvassa hauskoja ja ennen näkemättömiä taikatemppuja. Riesa-Pellen Pelleuutisissa nähdään suloisia eläimiä ja yksipyöräisellä polkupyörällä tasapainoilua. Videon alkuun kuvataan oma henkilökohtainen tervehdys, joka räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan. Koronakriisin takia syntyneen videon voi jokainen tilata esim. lasten synttäreille, koko perheen huviksi tai vain kannatuksen vuoksi. Hauskasta ja monipuolisesta videosta riittää iloa ja katsottavaa pitkäksi aikaa! Videot lähetetään
tilaajille we transferin kautta tai Youtuben piilotettuna linkkinä.
Videon hinta yksityishenkilöille alk. 30 euroa.

Yritysten ja yhdistysten etätapahtumiin räätälöidään videot aina toiveiden ja tarpeiden mukaan. Esim. taikatemppu firman omilla tuotteilla / logolla, hauskoja sirkusaiheisia työpajoja perheille, jne. Kysy edullinen tarjous!"


Katso alta Riesa-Pellen persoonallisella tavalla toteuttamat yritysesittelyvideot:

Pirkkalan Parhaat part 1 ja 2.