Ohjelmat

Riesa-Pelleltä löytyy ohjelmaa monenlaisiin tilaisuuksiin: tavarataloihin, messuille, yritysjuhliin, pikkujouluihin, lastenjuhliin, jne. Vauhdikkaat ohjelmanumerot sisältävät perinteisen ”pelleilyn” lisäksi koomisia taikatemppuja, jonglöörausta sekä yksipyöräisellä polkupyörällä tasapainoilua. Lisäksi pelle vääntelee pitkistä ja värikkäistä ilmapalloista hauskoja figuureja, kuten ilmapalloeläimiä. Riesalta on mahdollista tilata myös persoonallista juontoa tapahtumiin ja niihin voidaan yhdistää taika- ja jonglööraustemppuja kevennykseksi.

Yksittäisten sirkustemppujen lisäksi Riesalta löytyy ohjelmistosta kaksi koko perheen esitystä ja yksi aikuisempaan makuun suunnattu lavashow. Jokainen show on tarkkaan hiottu kokonaisuus, kestoltaan noin puoli tuntia.

Yksi Riesan esityksen bravuurinumeroista on jonglööraus ja samaan aikaan tapahtuva omenan syönti, joka viihdyttää niin lapsia kuin aikuiskatsojiakin. Myös vuosia ohjelmistossa ollut lasten kestosuosikki on taikatemppu, jossa Riesa ”vahingossa” taikoo alushousunsa esiin. Esitykset ovat vuorovaikutteisia yleisön kanssa ja katsojat saavatkin osallistua mm. taputtamalla jonglöörausrytmejä ja toimimalla taikurin avustajina.

Mikäli tilaisuudessa on tarvetta isolle ja näyttävälle taikatempulle, löytyy Riesalta ohjelmistosta kaksi erilaista illuusiotaikatemppua.

Pomppulinna

Pieneenkin pihaan sopiva pomppulinna on loistava lisä lastenjuhliin ja - tapahtumiin. Nopeasti täyttyvä pomppulinna on kooltaan 3 x 3,8 metriä ja toimii tavallisella verkkovirralla.

Vuokrahinta 50 euroa / vrk noudettuna Pirkkalasta. Vuokraa pomppulinna vaikka mökille tai kotipihaan viikonlopuksi! Koko viikonlopun pe-su vuokra 90 euroa. Pomppulinnan voi tilata myös Riesan mukana keikoille.


Riesa ja Joulupukki

Joulun ajan tapahtumiin voidaan tilata viihdyttämään tällainen hupaisa yhdistelmä, jossa Joulupukki kantaa Riesaa reppuselässä.
Yhteisesityksiä eri kokoonpanoissa

Riesa-Pelleltä löytyy eri sisältöisiä yhteisesityksiä muiden viihteen ammattilaisten kanssa.

Taikuri Tero Taubertin ja Riesa-Pellen show on hauska sekoitus taitavia taikatemppuja ja pellen toilailuja. Kaksikon temppuskaala on todella laaja ja esitystä seuratessa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Terotaikuri.fi

Lohikäärmeprinsessa Tuulispää, veikeä maskotti Hauskis sekä Riesa-Pelle seikkailevat vauhdikkaassa musiikki-taika-klovneriaesityksessä, joka viihdyttää etenkin perheen pienimpiä. Taikahile.fi

Pianisti Juha-Antero Nättilän kanssa Riesa on valmistanut lämminhenkisen Joulushown, joka etenee sirkustemppuilun, klovnerian ja jouluisen pianomusiikin siivittämänä.