Ohjelmat

Riesa-Pelleltä löytyy ohjelmaa monenlaisiin tilaisuuksiin: tavarataloihin, messuille, yritysjuhliin, pikkujouluihin, lastenjuhliin, jne. Vauhdikkaat ohjelmanumerot sisältävät perinteisen ”pelleilyn” lisäksi koomisia taikatemppuja, jonglöörausta sekä yksipyöräisellä polkupyörällä tasapainoilua. Lisäksi pelle vääntelee pitkistä ja värikkäistä ilmapalloista hauskoja figuureja, kuten ilmapalloeläimiä. Riesalta on mahdollista tilata myös persoonallista juontoa tapahtumiin ja niihin voidaan yhdistää taika- ja jonglööraustemppuja kevennykseksi.

Yksittäisten sirkustemppujen lisäksi Riesalta löytyy ohjelmistosta kaksi koko perheen esitystä ja yksi aikuisempaan makuun suunnattu lavashow. Jokainen show on tarkkaan hiottu kokonaisuus, kestoltaan noin puoli tuntia.

Yksi Riesan esityksen bravuurinumeroista on jonglööraus ja samaan aikaan tapahtuva omenan syönti, joka viihdyttää niin lapsia kuin aikuiskatsojiakin. Myös vuosia ohjelmistossa ollut lasten kestosuosikki on taikatemppu, jossa Riesa ”vahingossa” taikoo alushousunsa esiin. Esitykset ovat vuorovaikutteisia yleisön kanssa ja katsojat saavatkin osallistua mm. taputtamalla jonglöörausrytmejä ja toimimalla taikurin avustajina.

Mikäli tilaisuudessa on tarvetta isolle ja näyttävälle taikatempulle, löytyy Riesalta ohjelmistosta kaksi erilaista illuusiotaikatemppua.

Pomppulinna

Pieneenkin pihaan sopiva pomppulinna on loistava lisä lastenjuhliin ja - tapahtumiin. Nopeasti täyttyvä pomppulinna on kooltaan 3 x 3,8 metriä ja toimii tavallisella verkkovirralla.

Vuokrahinta 40 euroa / vrk noudettuna Pirkkalasta. Vuokraa pomppulinna vaikka mökille tai kotipihaan viikonlopuksi! Koko viikonlopun pe-su vuokra 80 euroa. Pomppulinnan voi tilata myös Riesan mukana keikoille.


Riesa-Pellen ja Taikuri Tero Taubertin yhteisesitys

Riesa-Pellen ja taikuri Tero Taubertin yhteisshow on hauska sekoitus taitavia taikatemppuja ja pellen toilailuja. Kaksikon idea- ja temppuskaala on todella laaja! Tero Taikurin rauhallinen esiintymistyyli tasapainottaa juuri sopivasti Riesa-Pellen hieman räiskyvämpää persoonaa. Pellen ja Taikurin yhteisesitys on hyvin toimiva kokonaisuus, jota ihan perheen pienimmätkin ovat jaksaneet aina innolla seurata.

Esityksen kesto sopimuksen mukaan, max.45 min.

Tero Taubertin kotisivut