etusivuajankohtaistakuvagalleriapersoona
Puhelin: 050-582 2009
E-mail: riesa-pelle@suomi24.fi

Copyright © Kaisa Kallioluoma
Made by Anu Julkunen
Webmaster Katja Engblom


OHJELMAT

Riesa-Pelleltä löytyy ohjelmaa monenlaisiin tapahtumiin: TAVARATALOIHIN, MESSUILLE, YRITYSJUHLIIN, PIKKUJOULUIHIN, LASTENJUHLIIN, jne. Vauhdikkaat ohjelmanumerot sisältävät ”pelleilyn” lisäksi koomisia taika-
temppuja, jonglöörausta sekä yksipyöräisellä polkupyörällä tasapainoilua. Lisäksi pelle tekee lapsille ilmapalloista hauskoja eläinhahmoja. Myös juontohommat hauskoine temppuineen onnistuvat pelleltä hyvin!

riesa ja riku

Riesa-Pelle ja Riku-leijona Särkänniemessä kesällä 2009

Yksittäisten sirkustemppujen lisäksi Riesalta löytyy tarkkaan suunniteltuja juonellisia esityksiä. Tällä hetkellä ohjelmistossa on kolme koko perheen esitystä ja yksi aikuisille suunnattu esitys, kaikki kestoltaan n.30 min. Lisäksi ohjelmistossa on Riesa-Pellen ja Taikuri Tero Taubertin yhteisesitys, kesto n. 45 min.


INTSUMINTSU-OHJELMA

Riesa-Pelle aloittaa esityksen syömällä eväät: jonglööraus ja samaan aikaan tapahtuva omenan syönti viihdyttää niin lapsia kuin aikuisiakin. Riesan liinan hävitystemput eivät mene ihan pellen suunnitelmien mukaisesti. Lopulta yleisöstä valittu avustaja onnistuu Riesan kanssa taikatempussa. Ohjelmasta on olemassa oma versio lapsille ja toinen versio vähän aikuisempaan makuun.

|sivun alkuun|

riesa ja tytöt

 

ZIGARA ZÄGÄRÄ

Heti aluksi katsojat saavat olla ”makutuomareina” kun Riesa-Pelle testailee erilaisia esiintymishattuja. Katsojien apua tarvitaan myös taikatempuissa: yhdessä yleisön kanssa hävitetään sukasta pilkkuja ja yritetään taikoa karkkipussiin karkkia. Tämän esityksen värikkäät temput sopivat parhaiten alle kouluikäisille katsojille.

|sivun alkuun|

toivomuspussi


RIESA-PELLEN JA TAIKURI TERO TAUBERTIN YHTEIS-SHOW

riesa-pelle ja tero taikuri

Hauska sekoitus taitavia taikatemppuja ja pellen toilailuja. Kaksikon idea-ja temppuskaala on todella laaja! Tero Taikurin rauhallinen esiintymistyyli tasapainottaa juuri sopivasti Riesa-Pellen hieman räiskyvämpää persoonaa. Pellen ja Taikurin yhteisesitys on hyvin toimiva kokonaisuus, jota ihan perheen pienimmätkin ovat jaksaneet aina innolla seurata.
Esityksen kesto sopimuksen mukaan, max.45 min.
> Tero Taikurin kotisivut

|sivun alkuun|


RIESA-PELLEN SEIKKAILUT SÄRKÄNIEMESSÄ CD-LEVY

”Riesa-Pellen seikkailut Särkänniemessä”- levy sisältää tarinoita ja lastenlauluja. Riesa-Pelle sekä hölmöt rosvot Arska ja Luiro viihdyttävät varsinkin perheen pienimpiä kuulijoita tässä hauskassa musiikkikuunnelmassa. Levyä voi ostaa yleensä Riesa-Pellen keikoilta tai tiedustella suoraan Riesalta sähköpostitse.

Klikkaa kuvaa ja kuuntele Riesan Polkupyörä -laulu.

|sivun alkuun|

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
 
 
 
 
 
etusivulle